Loading...

Belang 150r vs RXZ vs 125zr

Belang 150r vs RXZ vs 125zr


RRelated Posts

Suzuki Belang R150 Spec!

Hi guys! Seperti yang dijanjikan aku akan review Suzuki Belang R150 ni. Episod kali ni aku cakap pasal spesifikasi motor ni, sedikit sebanyak yang aku tau dan aku baca lah. Harap bermanfaat dekat

CComments

  • Imam Mulyono
    Nama lagu pertamanya apa ya
  • mr aikal
    Who like belang like
  • mr aikal
    I love belang because i like bike exhaust
  • aina _tomey
    Rxz noob suzuki panther kingπŸ‘πŸ‘
  • Mr Unknown
    Top speed dpat brpe bro time ni
  • syazwan razif
    perlu ke bawa moto mcm tu...x perlu fly2...bawa elok2..diri pun selamat..orang di sekeliling pun selamat...berhati hati di jalan rayA..ingat yg tersayang
  • Gusdur Gusdir
    tengok video
    ni,lg aku respect
    mat2 motor upload
    video kualiti sebenar(salute admin)
    good job!!!!πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘
    tak mcm setengah admin
    nk kejar viewers,sanggup
    upload video capati kembang
    kena air suam.1 hapah detail
    pun tak nampak,kelabu mcm
    JEBON!!!
  • Cinderella Bluesed
    Pelik je tgk fly nye....hehehe..adui...xpe lah..jnji hepi
  • Ranger Rare
    Owner Suzuki belang beli motor tu kat mana
  • Adam Rare
    Nie bdk indon ke haha fly mcm katak πŸ˜‚πŸ˜‚
  • Syafiq Baba
    Semua owner 2 stroke banggaπŸ˜‚
  • Syahiran Nordin
    Rxz kuning ke tuh... Padu siottt RXZ... Siottt laaaaaaa babi btul geram pula aqqq!
  • Encik Abu
    Katak kuning tu memang cb dia potong orang belakang macam takde engine je
  • Haikal Aiman
    fly ka ap πŸ˜‚ rxz kuning cunn
  • Saiful Amirul
    rxz kuning tuh padu , kalau perasan dye 2 kali potong
  • Benz 505
    Tajuk lagu ape
  • TehTarikAis 69
    Kim salam rider 125 kuning diraja hahaha
  • KAMAL ROSLAN
    fly kaki capang..apa
  • Ω…Ψ­Ω…Ψ― Ψ²ΩˆΩ„Ψ­ΩŠΨ±ΩŠ
    bila si gemuk fly atas motor sebiji mcm babi kena salai
  • Nami Nazmi
    tergelak aku tgok
  • Muhd Shahnaz
    Fly pun tk betul..betul Kan la
  • Khairul Azman
    ni kt jabor kan...
  • Nor Zuliana
    sym benali 150
  • pejo cerol
    hiway kuantan-jabor
  • Mohd Arimie
    bontot besar hahaha
  • Salahudin Sala
    rxz mmg king beb.
  • Dark ShadoW
    Lagu x menyerlah ..old school ..kasi lain punya lagu ..
  • LONG FIK
    rxz mmg king
  • keybord warior
    bila rider gemok fly..telor tenggelam
  • Shahrul Hafiz
    yg raider rxz tu kenapa mcm tu cuba langar bongol x3 mesti rasa best hahaha.
  • Qib Aqib
    hahaha badan beso
  • Qib Aqib
    hahaha badan beso
  • Black Sapphire
    X bole lwn tupai gak la boss....moto standard ke?
  • Archipelago vlog
    rxz rider tu superman ke terkencit
  • Fahmi Aliff
    supo highway lpt jh
  • Izzul Islam
    Tajuk Lagu apa?
  • Uzair Jey
    owner bawak moto ape bro? belang eh ??