Loading...

RS150r Vs Belang r150 ( @irfanzmri_ )

RS150r Vs Belang r150 ( @irfanzmri_ )
Next video will coming soon , if you like it , support me , hehe

RRelated Posts

epic philly motorcycle vs police helicopter

PLEASE READ B4 COMMENTING.... HELI ON ROUTINE PATROL SEES BIKE AT 100MPH IN A 35MPH ZONE. HELI USES THE LASER I was joking, the rider asked me to post this, he is a good friend of mine, I

PADU! | Game y15 5KM

Terima Kasih Kerana Menonton. Jangan Lupa Untuk LIKE & SHARE Dan Juga SUBSCRIBE√ Ke Channel Ini Untuk Mengetahui Video Yang Selanjut Nya Dan Yang Terbaru", • • •Jangan Lupa Untuk SUBSCRIBE

Suzuki Belang R150 - Dyno Test Run

Terima kasih kpd ALBA MOTORWORKS,KUANTAN, MALAYSIA... Aq nk promote sikit lah... kedai ni owner dye melayu..jadi boleh lah yg ingin berdyno ni pegi ke kedai dye..servis mmg cun... pape bleh cari

CComments

  • One Handed
    Dohc battle... nice...
  • Xd zombie
    Belang aku dpat tinggal rs150,y15 ngn rr150..motor owner ni berat kot!!
  • mr. Shuck
    Spoket belang kecik sngt nie..xbole bawak ratio owner...starting gear 5 tuka 6 dalam rpm 9/10...power eh x smpat keluar habis lg dah kne cut...cbe main tuka gear rpm dekat dngan redline kalau cdi standed/ tuka bila redline bg cdi racing..baru rasa stim belang tu mcm mne..pndapat kobis je nie..huhu
  • Java Proto
    cam bodo je
  • Haris Rahman
    Rs da buat tu.. Rs aqu kena tapau dengan dengan belang standard membe aqu kot.hmm
  • Megat Jurasminshah Megat Shahz Rasley'z
    bayang bayang lg laju dr motor..... tengok tu dia candekk byk kali🤣🤣🤣
  • Muhammad Ameer Nidzam Mat Kamil
    Buat lawak rs boleh sayor belang..walhal yusku ak pm boleh fight rs.somthing wrong belang ni.stroke pendek 48 blok 62...sedap rpm tnggi.rs blok 57 stroke panjng mmg dohc tgk blk head satu btng cam ad 1 bonggol je.sedangkan belang 1 batNg 2 bonggol.
  • danial azizul
    top rs bkn bole 144 ke??...lps tu ad cut kan.maaf bertanye
  • Syafiq Baba
    Rs x main cucuk angin kete belang pon x main angin kete so adil laa itu la kemampuan enjin masing²
  • Hakeem Nadzeri
    Belang standard boleh dapat top 157kmh kalau jokey pandai bawak
  • Deysa Torreto Deysa Torreto
    Bln lepas aku kena tapau ngan belang 5 tiang. Malu wa beb. Rasanya injin belang dah berusik sebab tu dia blh tapau. Apa pun redha je lah.
  • Farid Fz
    Okey la tu.standart vs standard..
  • Mat Esang
    Eh pelik gak aku tengok RS tinggal belang,apasal motor RS150 aku tak leh kejar belang tempohari,satu tiang aku kena tinggal, apapun syabas kepada owner video ni,motor anda perlu penambah baikkan lagi
  • Prime ESF
    Rs150r standard aku dpt 132 je bro.. Adoi
  • Prime ESF
    Yea naruto lo
  • the boss 55
    Standet kilang blh cutt off smpi 159..ni 150 pon xsmpi memang kene la..
  • RaKuN Racing
    Bro buat video top speed gps..teringin nk angkat belang...berbaloi tak bos pakai moto ni...fuel cosumption...1 liter boleh pegi bape kilometer..kalau lenjan
  • Mohd Aras
    ni bukan sound track naruto kaa moikai ahahaha
  • Joker Laugh
    Ni jokey lain2 , standard belang boleh pgi lg ni
  • Mohammad Hazrol
    dua2 dh modi ke?