Loading...

MaK AiHHh Di Punya Pikap Sampai Terpusing2...Padu !!

MaK AiHHh Di Punya Pikap Sampai Terpusing2...Padu !!
MaK AiHHh Di Punya Pikap Sampai Terpusing2...Padu !! Admin pun tak pasti moto apa? memang kaw2 punya pikap. Rasa2 moto korang boleh makan x moto mamat ni?

Sila subcribe channel youtube kami https://www.youtube.com/c/PelesitSelatan untuk lebih banyak video menarik dan layari juga blog kami di http://pelesitselatan.blogspot.my

RRelated Posts

CComments

  • amy jb
    pickup je nii sbb die set untuk sprint test or drag...kalau long confirm top mengerang
  • edy prayudie
    honda sonic RS ke..
  • Parai Nompuri
    Hahahah.
  • Mohd Aidi
    klau main highway 5kilo bleh mnang ke..?? biasa mutosikal pikap kuat pkai spoket besar.. main highway kene tggal.. top speed kureng..
  • Makjun Berapi
    Ujung2 tu senyap terus..benti beli air teh o ais kot..๐Ÿ˜
  • Najid Majid
    dia pakai taya aluihhh
  • Pokhim93 Fiqri
    Nie baru laju
  • Zulhairibin mohdrazi
    bes
  • syafiq syahmi
    Joki terbaik
  • Abglongsgkolok Abglong
    Moto honda sonic thai.
  • no name ???
    ni moto honda sonic 125 rs
  • Waznati Ridzuan
    aku punya lagi betul betul drag race
  • Aidilfarhad313 Bro
    Pnjgknlah umur budak ni
  • playlist 2
    Sampah
  • Man Jon
    Jatuh sakit
  • Aniq Danial
    drag siam.....memang padu la
  • k bye
    Honda sonic thai
  • Saya Faeiz
    Honda sonic 125 or honda nova dash
  • Daniel Fitri
    helang highway
  • Eta oblo
    Taik
  • Penungang Kapcai
    Moto thailand Nie Beb....Sape Ckp Leh Tapau Ermmm Memang "Sembang Berpusing Juga" Type Leh laaa ....ahahaha
  • Penungang Kapcai
    Moto thailand Nie Beb....Sape Ckp Leh Tapau Ermmm Memang "Sembang Berpusing Juga" Type Leh laaa ....ahahaha
  • panglima beracun
    moto ringan...tyar kecik...mmg la pegi mcm 2...bkn laju pon...bahlol
  • simpune simpune
    Alaaa tak yah ckp byk thailand main moto tak mcm malaysia..malaysia budak2 moto sume mcm ye2..tak hbis2 hobi kami mahal taik la.poyo je ayat mcm tu..pdhal nak ckp la moto kau pakai tu mahal..cari duit dulu oi
  • Khairul Syahiran
    nmpk berhantu bila tgok head block dia
  • 100 subscribers challenge with only 15 videos
    Laju lagi dia dengan ajal bawak laju, tak pakai helmet, kepala batu
  • Cyberion XI
    Salah ni... Org klo main drag pakai tayor beso belakang. Supaya grip. Ni tayar dok spin terpleset lambat nak laju... Kekeke
  • Aiman Bob
    Ada jugak kata moto ni belang....hampa bukak fb hampa cari team drag nama manoch tippoch....hampa tgk moto depa sama cam dia ni....
  • firdaus JR
    Pikap macam babi
  • mhar xjapan
    lucu je ku tgk dia gyng2 haha
  • RaziaSultan 69
    Satria FU
  • AZKILLERZZ 157
    Lawak gila
  • AZKILLERZZ 157
    Hahahaha
  • Zte A310
    Biase lh honda sonic memang pickup lenting
  • Awangbinlokan Lokan
    mmpuhh smpai hujung hehe motor tu mmpuihh
  • Agung Prewoto
    itu moto honda sonic.150cc.
  • Edwin GanGan
    ini thailook punya motorrr.
  • Kapten Tersesat
    Satria FU mantap
  • Feriza azil
    ni moto ke babi mcm babi tarik..haha powerrr bro!!!
  • arif botak
    Belang 150 nie kalo x silap tapi name die kat thailang lain kot
  • M Nizar
    kat thailand dengar cita banyak pomen2 berkekalan๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
  • MUHAMAD HAFIZ BIN CHARUDIN -
    aku najmi,,moto aku lagi laju lahh
  • Kaar Myta
    belang slow. jgn beli belang. yng melengkor lengkor tu ada minyak kat tayar dia pastu org tu lajukan video ni. nasihat daripada pemilik belang.
  • Wan Crank
    die kna bakar tayar tu lme sikit lagi.dlm stgh jam ke๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
  • Shahrul Az
    Pikap ada,ujung tak ada ni..enjin bukan main.moto open...haram...p pendang ke tg dawai ke..up gret..
  • Abgzaidi Abgzaidi
    kalau main dengan rg sport fehh..
  • belalang kunyit
    padu bhai pikap tua bawah makan angin lhaa hujung x tentu jalan ka x
  • Muhdnabil3557 Muhdnabil3557
    ni Malaysia punye ke ni
  • Gawer TV.
    Thailand punya moto la, namanya honda sonic
  • Solihin Ahmad
    Nova dash ni same jer ngn honda RS150 bru ni.. genersi dia jgk tpi padu lgi nova dash ni