Loading...

Vlog Repair Ex5 High Power Haizad

VLOG - REPAIR EX5 HIGH POWER HAIZAD

Hari ini, bawak motor ex5 member saya Haizad, dia mintak tolong tengok2 kan apa yang patut nak repair. Terima Kasih kerana menonton. FB PAGE BOB ...

Honda EX5 Restoration - Part 1

Assalamualaikum semua! Ini lah masa yang ditunggu-tunggu. Permulaan series untuk Honda EX5 Restoration. Untuk episode pertama ini, aku buka semua part ...

Restore motor Honda ex5 lama jadi baru

Projek restorasi motor lama jadi baru-dari proses mula mengecat sehingga cantik bertukar warna dari merah ke biru Terima kasih kerana support channel Motor ...

Honda EX5 Restoration - Part 5

Hi semua! Bersambung lagi episode Honda EX5 Restoration ni. Dah masuk episode ke 5. Tapi episode kali ini tidak begitu banyak content menarik sebab aku ...